Nagelbijtarrangement

Nagelbijten is niet gezond en niet goed voor je nagels. Toch kan het zo lastig zijn er vanaf te komen! Het nagelbijtarrangement kan dan een uitkomst bieden; in een periode van 10 weken ben je volledig van het nagelbijten af én heb je mooie en gezonde nagels van jezelf. 


Hoe ziet het arrangement eruit?

In totaal duurt het traject 10 weken, waarin je 6 keer een afspraak hebt.  Je krijgt bij dit arrangement ook een grote fles nagelriemolie, om zo je nagels goed te kunnen verzorgen!

De totaalprijs bedraagt €185,00 (in termijnen betalen is mogelijk)


Week 1 - 1e behandeling:

De eerste afspraak is bedoeld om jouw nagels goed te bekijken en een plan te maken wat past bij jouw wensen. De eerste behandeling bestaat uit een manicure-behandeling en je nagels worden voorzien van (naar keuze) Polygel of BIAB met eventueel een kleine verlenging. 

Tijdens deze afspraak plannen wij alle andere afspraken vast in.


Week 2 - 2e behandeling:

De tweede afspraak wordt een week na de eerste afspraak ingepland. Tijdens deze afspraak worden de nagels gecontroleerd en worden zo nodig nagels gerepareerd en bijgewerkt. 


Week 3 - 3e behandeling:

Een week later wordt het set wat in Week 1 gezet is bijgewerkt en de nagels kunnen al meer lengte behouden. 


Week 5 - 4e behandeling:

De nagels worden mooi bijgewerkt.


Week 7 - 5e behandeling:

De nagels worden wederom bijgewerkt. Door je nagels zo regelmatig bij te werken, is jouw drang minder om eraan te pulken of te bijten. 


Week 10 - 6e behandeling:

De nagels hebben nu 3 weken gezeten en als het goed is, is jouw drang om te bijten verdwenen.   Je nagels hebben nu een mooie lengte bereikt en zijn gezond! 

 
 
 
E-mailen
Info
Instagram